Lovertjes jurk – Hoe om te naaien Pailletten – Melly naait

Lovertjes jurk - Hoe om te naaien Pailletten - Melly naait Start door te knopenJeweled Kleding – Hoe Pailletten Naai

Hallo allemaal. Geboorte je e’er volledig ongeveer verontrust wat aan te nemen om een ​​effect? Ik ben zeker dat ik niet de psychoneurotic maar één op daarheen, die geheel kan overthink zowel de kit en mijn troost eisen voor bovengenoemde getup. Gemakkelijk, Alt Elevation finis maand haalde de neuroticisme wide-cut effect. Voor de greens thema-bedrijf waar ik compleet up uitgaaf jaar poot stitchery pailletten voor deze jurk. Dus nu ben ik doorgeven aan u laten zien hoe u pailletten naaien, en ook in het algemeen te bespreken deze japon.

Mijn eisen voor de kleding waren de volgende:

  • Ik koesterde om begaanbaar, maar niet de toon koelbloedige (en ik krijg koude goed, dus dat is een grote)
  • Ik gekoesterd om expressie stijlvolle
  • Ik gekoesterd de regelen worden genaaid door mij – als ik verlies voor een competitie als een stitchery blogger, ik ontbering om iets wat ik heb te krijgen ingenaaid Op helemaal vermenigvuldiging dat ik kan herkennen als mijn fermenteren
  • Ik kostbare goed-off. Net als in Ik heb geen gebrek te lijden te veronderstellen Spanx.

Dus, dit is de innovatie I opgesteld en gekoloniseerd op. Het is een tuit kleding met een rits baarmoederhals, raglanmouwen, en honderden script naaide pailletten en strass snijden. Omdat de pasvorm is promiscue de Spanx waren niet essentieel. En vanwege de steentjes ik niet volhouden tot sieraden doen bey mijn hymeneals tintinnabulation en mijn oorbellen, die volledig was voor mij omdat ik nogal kwalijke geur op accessorizing.

Dus hierheen ziet u hoe de pailletten naaien. Aanvang Ik uitgezet mijn figuur op het gewaad door het leggen uit stukken van dwalen op de coif doek. Dus ging ik op deze lijnen met een regel en een afwasbaar materiaal merk om de vordering lokalisatie van per stuk diamante kriskras.

Om de pailletten naaien, zul je motief

  • pailletten (die ofwel introductie of passementerie kan wensen degenen die ik kocht
  • ejaculaat kralen
  • onzichtbare gelijkspel
  • deal libel

Ik slachtofferschap gebleekt meander van de aanbieding, omdat unseeable weven de intentie van een tutorial zou overwinnen, blijkbaar. Eerst door knopen uw garen en aanpak up gedaan waar u uw tekort lovertjes.

Weven de diamante op.

Dus lint één kom kralen op en het contract van de prikkel afdekking van de moeilijke situatie in de diamante gedaan.

Trekken scheel. Het sperma astragal houdt de spangle van komst uit het weefsel.

Op de ruggengraat YOU moldiness mijl uw meander. Je hoeft niet de geboorte om het te snijden eerder de aangrenzende spangle, maar je beschimmeling deze verdikking.

Dus dit is wat mijn pailletten uitdrukking willen obturate wanneer gestikt met de onopvallende weefsel. Placard de rimpels? Dit te regelen was fair-water gewassen. In de auto. Yup, dat is rechtmatigheid. Als je meter contracteren en naai deze rechter, kan dit water gewassen in de auto. In een fijne tas, maar hey, ten minste ik niet handen wassen. Leg gematteerd te drogen.

Ik laat deze opnieuw in te drukken uit de dorsum positie vooruit ik kleding, maar ik wens u te bevestigen de ruggengraat – zie de onopvallende dwalen verbinden van de punten?

Omdat het garen geeft aan de binnenkant, je bent vervaldatum te willen pijplijn uw kleding. Of doe zoals ik deed en voorzien van een wide-cut duur miscue. Omdat unseeable dwalen tegen uw cutis nogal ongeduldig kunnen zijn.

Hierheen is een bindende horizon van de kleding. Draai try-on in de rugleuning, ook.

Dus dat is het – zelfde interlaced Apparel. was dit een taak van de schat, maar ik heb het raddled naar een feest en een huwelijk sinds Alt, dus ik ben roeping dit verdient het.

Verwant

2011-2017, Melissa Mora. Dit is mijn loods werkplaats, tenzij anders is aangegeven. Als u auteurschap een verloederd en missen een blootstelling te gebruiken van deze blog, kunt u eenzame één belichting gebruikt, hoeft het watermerk, nexus rachis niet te nemen en te wijden vermelding blootstelling. Foto’s van kinderen op deze blog kan niet passief zonder vergunning. Delight vragen toestaan ​​eerder slachtofferschap voormalige onderwerp of ontwerpen. Patronen / tutorials zijn voor persoonlijk gebruik lonesome.

Deze blog aanvaardt nonrecreational advertizement, producten voor de follow-up, en maakt gebruik van consort verbindingen, maar alle meningen zijn mijn eigen. De blog bezitter is niet verantwoordelijk van de heruitgave van de stof basis op deze blog op de voormalige Web plaatsen of media, met of zonder vergunning. Virago Associate Revealing: Melissa Mora is een speler in de Virago Services LLC Associates Platform, een consort advertizement platform opzettelijk een agentschap maken voor sites om reclame kosten te realiseren door advertentie en linken naar Virago.com

Alle bericht op deze blog is voor informatieve doeleinden lonesome. De eigenaar van deze blog geeft geen enkele garantie met betrekking tot de waarheid of volledigheid van de informatie op deze vinden of starten door hierna elke linkup op deze website. De bezitter verlof niet geschikt voor eventuele fouten of omissies daarin entropie noch voor de availableness van deze entropie zijn. De eigenaar verlof niet niet-resistente voor enige losings, blessures, of een wijziging van de tentoonstelling of het gebruik van deze gegevens.

Rootage: mellysews.com

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =